Gemeente Wijdemeren - Onderzoek thuisbezorgen reisdocumenten

In de afgelopen periode hielden we een peiling onder leden van het burgerpanel over het uitbreiden van de dienstverlening met een bezorgservice. Bijna 500 personen (61% van de leden) vulden de enquête in.

 Uit het onderzoek blijkt dat 52% van deze personen gebruik zou willen maken van de mogelijkheid om een reisdocument thuis, op het werk of ergens anders te laten bezorgen. Een kwart van hen is niet bereid om hiervoor te betalen. Als mensen wel bereid zijn te betalen is dit in vier van de tien gevallen maximaal € 2,50 voor het bezorgen van een reisdocument. Begin 2019 neemt de gemeente een besluit over het al dan niet aanbieden van deze service. De input van het burgerpanel wordt meegenomen bij de afweging.

Aanmelden?

Wilt u ook deelnemen aan enquêtes van de gemeente? Meld u dan aan voor het burgerpanel. U krijgt dan drie tot zes keer per jaar een online vragenlijst toegestuurd. Per keer kost het ongeveer tien minuten om de vragenlijst in te vullen. De belangrijkste resultaten ontvangt u per e-mail. Aanmelden kan via: www.burgerpanelwijdemeren.nl.

woensdag 19 december 2018