Gemeente Wijdemeren - Storingen straatverlichting

Het komt soms voor dat de straatverlichting in Wijdemeren niet brandt. De gemeente wil storingen zo snel mogelijk verhelpen. U kunt daarbij helpen door kapotte verlichting te melden. Wij geven uw melding door aan monteurs die de storing zo snel mogelijk zullen oplossen.

Eén lantaarnpaal

Storingen kunnen verschillende oorzaken hebben. Soms is er één lantaarnpaal kapot en werkt de verlichting weer als de lamp is vervangen. Een dergelijke storing is in principe binnen tien werkdagen verholpen.

Meerdere lantaarnpalen

Als in één of meerdere straten lantaarnpalen niet branden, is er meestal meer aan de hand. Er is dan bijvoorbeeld een grondkabel, of zekering stuk. In dat geval moet de netbeheerder de storing verhelpen. Hun monteurs komen binnen twee dagen ter plaatse. Vaak kunnen ze het direct herstellen maar soms kan het ook langer duren. U hoeft de storing in de tussentijd niet opnieuw te melden.

Kapotte lantaarnpaal melden

Geef bij een kapotte lantaarnpaal altijd het nummer van de lantaarnpaal door (staat op ooghoogte op de paal) of geef heel precies de locatie door. U kunt een kapotte lantaarnpaal melden via telefoonnummer 14 035 of via WhatsApp, telefoonnummer 06 12 79 45 41.

woensdag 19 december 2018