Gemeente Wijdemeren - 17-27 mei: HET ICOON

Van torens en eilanden tot technische constructies en gezelschapsspellen. Er kwamen vele inzendingen binnen voor het nieuwe icoon van het Oostelijk plassengebied. Inmiddels heeft de jury dertig inzendingen geselecteerd voor tentoonstelling HET ICOON. Nu is het woord aan u!

Icoon Oostelijke Vechtplassen

U kunt de geselecteerde ideeën voor de Loosdrechtse Plassen en de Wijde Blik bekijken in een tijdelijk paviljoen bij de Porseleinhaven in Oud-Loosdrecht. HET ICOON is te bezoeken van donderdag 17 mei tot en met zondag 27 mei. Brengt u gelijktijdig met het bezichtigen ook meteen uw stem uit? Op zondagmiddag 27 mei worden de stemmen geteld en de publiekswinnaar bekend gemaakt. 

Gebiedsakkoord Oostelijke Vechtplassen

De prijsvraag Icoon Oostelijke Vechtplassen, Vrijetijdslandschap van de Loosdrechtse Plassen is een project van het Gebiedsakkoord en Uitvoeringsprogramma Oostelijke Vechtpassen. Het doel van dit programma is om de natuur, recreatie, waterkwaliteit en het ondernemerschap in het gebied te versterken. Een winnend ontwerp zal zo mogelijk bijdragen aan de doelen van het uitvoeringsprogramma.

maandag 21 mei 2018