Gemeente Wijdemeren - Collectieve energie in Kortenhoef

Er zijn nog een paar stappen te zetten voor we echt van start gaan met de collectieve energieopwekking in Kortenhoef.

zonnepanelen

 Wilt of kunt u geen zonnepanelen op uw eigen dak plaatsen? Koop dan participaties in de collectieve daken die de energiecoöperatie Wijdemeren geselecteerd heeft voor collectieve energieopwekking. In Kortenhoef gaat het om de daken van Sporthal de Fuik, de loods van scouting Klaas Toxopeus en het cultureel centrum Kortenhoef. De zonnepanelen worden in het voorjaar van 2019 gelegd.

Voordelen

Door mee te doen met de postcoderoosregeling krijgt u korting op uw energiebelasting, rendement op zonnestroom en een overstapvergoeding. Klinkt interessant? Kom dan naar de informatieavond op dinsdag 20 november van 19.30 tot 21.30 uur bij Dirks Sportcafé, Zuidsingel 56, Kortenhoef.

Interesse?

Meld u dan snel aan via www.energiecooperatiewijdemeren.nl/collectieve-energieopwekking. Verkoop van de participaties gaat op volgorde van de interesselijst.

Collectieve daken

Voor de opwekking van collectieve energie maakt de energiecoöperatie gebruik van daken van gemeentegebouwen, maatschappelijke organisaties en bedrijven die bereid zijn hun dak beschikbaar te stellen. Ook stukken land komen in aanmerking. Ziet u mogelijkheden voor collectieve daken of parken? Dan kunt u dit ook melden via www.energiecooperatiewijdemeren.nl

woensdag 7 november 2018