Gemeente Wijdemeren - Denk en praat mee: word lid van het burgerpanel

Bent u een kritische inwoner en vindt u het belangrijk om uw stem te laten horen? Word dan lid van het digitale burgerpanel Wijdemeren. U ontvangt dan een paar keer per jaar een korte enquête met vragen over actuele thema’s of onderwerpen.

Vrouw kijkt op website

Als gemeente betrekken we onze inwoners graag bij het maken en uitvoeren van plannen. Uw mening is een belangrijke bron van informatie voor ons waar we rekening mee kunnen houden.

Verschillende onderwerpen

De onderwerpen zijn heel verschillend. Momenteel onderzoeken we bijvoorbeeld de mogelijkheden voor het uitbreiden van de dienstverlening met een bezorgservice en in 2019 zijn er peilingen over de gemeentelijke communicatiemiddelen en over het ontwikkelen van het dorpenbeleid.

Aanmelden?

Inwoners van 18 jaar en ouder kunnen zich aanmelden voor het burgerpanel. Zij krijgen drie tot zes keer per jaar een online vragenlijst toegestuurd. Per keer kost het ongeveer tien minuten om de vragenlijst in te vullen. De belangrijkste resultaten ontvangt u per e-mail. Door mee te werken aan deze peilingen, geeft u de uitkomst en onze adviezen kleur. Aanmelden kan via: www.burgerpanelwijdemeren.nl.

woensdag 21 november 2018