Gemeente Wijdemeren - Drijvende Kracht voor Jacob van der Meulen

Op vrijdag 30 november ontving Jacob van der Meulen uit handen van burgemeester Freek Ossel de gemeentelijke waardering “De Drijvende Kracht’. De uitreiking vond plaats tijdens zijn afscheidsreceptie.

Jacob van der Meulen

Jacob van der Meulen is eigenaar van jachthaven De Uitkijk en een prominente, actieve en betrokken inwoner van de gemeente Wijdemeren. Hij is al 55 jaar lid van IJsclub de Loosdrechtse Plassen (IJLP). Dit jaar neemt hij afscheid na en voorzitterschap van maar liefst 39 jaar en een carrière van 47 jaar in het bestuur van IJLP. Van der Meulen heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de lokale samenleving en aan de schaatssport in het bijzonder. Met ‘De Drijvende Kracht’ wil het college Jacob van der Meulen bedanken voor zijn buitengewone inzet.

‘De Drijvende Kracht’

Het beeldje van een zeilboot ‘De Drijvende Kracht’ is een gemeentelijke waardering. Met het toekennen van het beeldje tonen burgemeester en wethouders van Wijdemeren waardering voor inwoners, instellingen of bedrijven die zich bijzonder verdienstelijk hebben gemaakt voor Wijdemeren op cultureel, sociaal, maatschappelijk of economisch gebied.

maandag 3 december 2018