Gemeente Wijdemeren - Ondernemersverkiezing 2018

Bent of kent u een vooruitstrevende startende ondernemer? Doe mee aan de eerste Wijdemeerse Ondernemersverkiezing! Stemmen kan nog tot en met 14 oktober.

Gezocht: startende ondernemer

 

Wilt u iemand aandragen als beste startende ondernemer van Wijdemeren? Dat kan tot en met zondag 14 oktober via www.wijdemeren.nl/ondernemervanhetjaar. Ondernemers kunnen zichzelf ook voordragen.

Waardering

Het thema van de verkiezingen varieert. Nu zoeken we de beste startende ondernemer, maar een volgende keer kan het bijvoorbeeld de meest groene ondernemer of de meest sociale ondernemer zijn. Zo krijgen alle bedrijven een kans om mee te doen. Wethouder Jan Klink: “Wijdemeren is trots op haar ondernemers en de rol die zij in de dorpen spelen. Met deze ondernemersverkiezing willen we onze waardering laten blijken, maar hen ook stimuleren, inspireren en verbinden.”

Finale

Een deskundige jury beoordeelt de inzendingen op ondernemerschap, innovatief en onderscheidend vermogen, lokale betrokkenheid en groei- en marktpotentie. Zij selecteren drie kandidaten voor de finaleronde. Een online verkiezing (vanaf vrijdag 19 oktober) bepaalt vervolgens wie zich dé startende ondernemer van Wijdemeren mag noemen. De bekendmaking is op de Dag van de Ondernemer op vrijdag 16 november tijdens een mooi verkiezingsfeest.

Prijzen

De winnaar krijgt niet alleen extra publiciteit en waardering van de gemeente en Ondernemend Wijdemeren, maar ook de Wijdemeerse Ondernemer van het jaar-wisselbokaal, een lidmaatschap van Ondernemend Wijdemeren en een training/masterclass naar keuze ter waarde van 2500 euro.

vrijdag 14 september 2018