Gemeente Wijdemeren - Kunst en cultuurweek

Op zaterdag 28 september is het zo ver. De kunst- en cultuurweek Wijdemeren gaat van start. Een week vol muziek, dans, DJ’s, kunst en poëzie. Voor jong en oud!

We trappen de week af met een knal! Jeugdmuziekfestival  KECK (kunst en cultuur Kortenhoef) heeft een open podium waar alle jongeren uit Wijdemeren hun talenten kunnen showen.

Steel de show!

Vindt uw kind het leuk om te zingen, dansen, toneelspelen of muziek maken? Doe dan mee met het open podium tijdens het Jeugdmuziekfestival! Wethouder Rosalie van Rijn: “Wijdemeren barst van het jonge, creatieve talent en dat talent willen we met dit festival een podium bieden. Dus meld je aan en steel de show op zaterdag 28 september.” Het festival is in ’t Akkoord in Kortenhoef. Naast het Jeugdmuziekfestival is er nog veel meer leuks te doen, zoals bijvoorbeeld een workshop DJ’en.

Wonderfeel en Sypesteyn

Op zondag 29 september organiseren festival Wonderfeel en Kasteel-Museum Sypesteyn een bijzonder klassiek concert op het kasteel. Een hapje en drankje kunnen daarbij natuurlijk niet ontbreken.

Kunst Kortenhoefse school

Op vrijdag 4 oktober sluiten we de week af met een borrel en lezing door de historische kring Loosdrecht op het gemeentehuis. Waarom daar? Het gemeentehuis hangt vol met schilderijen van de Kortenhoefse school. De inspirerende rondleiding door stichting kunstbezit ‘s-Graveland is een aanrader!

Komt u ook? Details over de kunst & cultuurweek vindt u op www.wijdemeren.nl/cultuurweek.

woensdag 28 augustus 2019