Gemeente Wijdemeren - Vrijwilligerswerk via De Appelboom

Zorgt u ervoor dat festival Wonderfeel op rolletjes loopt? Vertelt u straks de mooiste verhalen over kasteel-museum Sypesteyn? Of bent u dé schipper of opstapper voor de nieuwe fietsboot?

Zomaar een greep uit het vrijwilligerswerk dat op De Appelboom te vinden is. Er is voor ieder wat wils: van ‘luisterend oor’ voor de Luisterlijn tot elektricien, van marketeer tot stalhulp en van taalcoach tot tuinman. Geïnteresseerd? Kijk op www.deappelboom.nl en solliciteer!

Wonderfeel

Wonderfeel is een driedaags buitenfestival voor klassieke muziek met de ongedwongen sfeer van een popfestival. De vrijwilligerstaken variëren van op- en afbouw tot stagemanagement en van crewcatering tot kaartcontrole. 

Sypesteyn

De coördinator is verantwoordelijk voor de planning en inroostering van de rondleiders die de verhalen over kasteel-museum Sypesteyn aan bezoekers vertellen. Ook coacht hij of zij nieuwe rondleiders en bewaakt het overzicht.

Fietsboot

Stichting Veerdiensten op de Vecht zoekt voor juli en augustus schippers en opstappers (gastheren en -vrouwen) voor een fietsboot in Loosdrecht. Deze pont vaart van de Porseleinhaven via Markus Pos naar het haventje de Fuut in Muyeveld.

woensdag 19 juni 2019