Gemeente Wijdemeren - Start werkzaamheden Oud-Loosdrechtsedijk

Op maandag 18 november starten de werkzaamheden aan de Oud-Loosdrechtsedijk. De dijk is daarom tot en met medio april 2020 afgesloten voor doorgaand verkeer.

Op maandag 18 november start de herinrichting van de Oud-Loosdrechtsedijk. Om overlast zo veel mogelijk te beperken wordt het werk in fases uitgevoerd. Dit zorgt er ook voor dat de dijk toegankelijk blijft voor hulpdiensten en bestemmingsverkeer.

Omleidingsroute

De omleidingsroute loopt via de N201. Omrijden via de aangegeven route kost circa 8 minuten extra reistijd.

Weekendafsluiting

Tijdens enkele weekenden wordt een deel van de weg geheel afgesloten. In deze weekenden verwijderen we het bestaande asfalt en brengen we nieuw asfalt aan. Om dit werk veilig en zo snel mogelijk te kunnen uitvoeren, is er in deze weekenden geen verkeer mogelijk langs het werkvak. Ook fietsers moeten in deze weekenden omrijden. Aanwonenden kunnen uiteraard wel tot (vlak) bij hun woning komen. De eerste weekendafsluitingen staan gepland van 29 november tot en met 1 december en van 13 december tot en met 15 december. Ook in het nieuwe jaar volgen nog enkele weekendafsluitingen. Vanaf vrijdag 20 december is de dijk tijdelijk geopend voor al het verkeer. Op maandag 6 januari starten de werkzaamheden weer.

Inloopspreekuur

Heeft u vragen over de werkzaamheden? Dan kunt u terecht bij het inloopspreekuur van omgevingsmanager Isra van Velzen. Het inloopspreekuur is op woensdagochtend tussen 8.00 en 9.00 uur in het tijdelijke kantoor van aannemer KWS op de Oud-Loosdrechtsedijk 1b. 

KWS app

Voor dit project is een app beschikbaar. Via deze app houdt de aannemer u op de hoogte van de laatste stand van zaken en belangrijk nieuws. U kunt de KWS app downloaden in de App Store en Play Store. Download de app en kies in de app voor het project 'Oud-Loosdrechtsedijk'. Klik op 'toevoegen aan favorieten' dan ontvangt u altijd een melding als er nieuwe berichten zijn. Ook kunt u de planning bekijken en vragen stellen. Op kws.nl/app vindt u meer informatie over de app. 

Meer informatie

Bekijk de projectpagina.

dinsdag 19 november 2019