Gemeente Wijdemeren - Start wooncoach in Wijdemeren

Woont u in een sociale huurwoning en denkt u wel eens na over waar u oud wilt worden? Gaat u verhuizen of kan uw huidige woning worden aangepast? Een wooncoach helpt om deze vragen te beantwoorden.

De gemeente vindt het belangrijk dat iedereen goed en betaalbaar kan blijven wonen in Wijdemeren. Ook als u fysieke en/of andere beperkingen krijgt moet u de keuze hebben om langer zelfstandig in uw dorp te blijven wonen. De wooncoach is een samenwerking tussen de woningbouwvereniging en gemeente.

Persoonlijk gesprek

Soms zijn er aanpassingen nodig in uw huis. Soms is verhuizen naar een huis dat bij een volgende levensfase past beter. Maar hoe weet u dat? En wat moet u daarvoor doen? De wooncoach van de woningbouwvereniging helpt 65+ inwoners van sociale huurwoningen hierbij in een persoonlijk gesprek.

Vragen

Woont u in een sociale huurwoning en bent u 65 jaar of ouder? Dan nodigt de woningbouwvereniging u per brief uit voor een gesprek. U hoeft dus zelf niets te doen. De eerste uitnodigingen worden naar Nederhorst den Berg en Loosdrecht verzonden. De andere kernen ontvangen volgend jaar een brief. Heeft u toch nog vragen? Neem dan contact op met uw woningbouwcorporatie. 

dinsdag 5 november 2019