Gemeente Wijdemeren - Vriendenkiezen.nl

Carin en Karin uit Ankeveen zijn Vriendenkiezen.nl gestart met als doel mensen te verbinden. “Via de website kun je met anderen in contact komen en leuke activiteiten met elkaar ondernemen.” Het is de ‘appel van de maand’.

De dames constateerden dat veel mensen zich alleen voelen en niet altijd weten wat ze moeten doen. "Een club of vereniging is niet voor iedereen weggelegd. De website is laagdrempelig en kan net dat steuntje in de rug zijn om weer een actief sociaal leven te krijgen."

Koffieochtend Robberse Eiland

“Op zondag 24 november van 11.00-12.30 uur organiseren we een koffieochtend bij Restaurant Robberse Eiland in Loosdrecht. Woon je net in Wijdemeren en heb je een voucher ontvangen in het welkomstpakket? Neem deze dan mee voor een gratis kop koffie. Tip: ze hebben er overheerlijke apfelstrüdel!”

In contact met anderen komen

Zoek je een wandelmaatje of iemand die mee wil naar een concert of koffie wil drinken? Op www.vriendenkiezen.nl kun je zelf een gratis oproep plaatsen om met anderen in contact te komen. De website is voor iedereen boven de 21 jaar. Het is geen datingsite.

dinsdag 19 november 2019