Gemeente Wijdemeren - Kent u een bijzondere jonge Wijdemeerder?

Veel jongeren in Wijdemeren doen iets bijzonders voor hun dorp, straat, (sport)vereniging of school. Vaak komen zij (nog) niet aanmerking voor een lintje of een andere onderscheiding.

Om te laten zien dat we hartstikke trots zijn op deze jonge inwoners is er sinds kort de ‘De Optimist’; een speciale onderscheiding voor bijzondere Wijdemeerders van 6 tot 18 jaar!

Waardering

De Optimist is een blijk van waardering voor jonge inwoners die een bijzondere prestatie hebben geleverd. Denk aan de bijzondere inzet voor een ander zoals vrijwilligerswerk, het komen met een goed initiatief, het bieden van langdurige hulp aan ouderen, familieleden of zieken, het maken van een bijzonder werkstuk of een opmerkelijke sportprestatie.

Kent u zo’n optimist?

Laat het ons weten via optimist@wijdemeren.nl. Geef hierbij uw eigen gegevens en de gegevens van de jongere door, een beschrijving van de prestatie en de datum/periode (maximaal 1 jaar geleden), en eventueel de gegevens van een extra (meerderjarige) ondersteuner.

Aanmelden tot 15 november

U kunt een jongere aanmelden tot 15 november 2019. Uiteindelijk beslist het college van burgemeester en wethouders welke jongeren de onderscheiding ontvangen. De Optimist wordt jaarlijks uitgereikt tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst.

dinsdag 24 september 2019