Gemeente Wijdemeren - Sociaal makelaar Hetty: bedankt!

Na 11 jaar neemt sociaal makelaar Hetty Kastelein afscheid van de gemeente Wijdemeren. Jarenlang was zij de verbindende factor tussen maatschappelijke organisaties, welzijnsorganisaties en vrijwilligers. Ook startte ze vele mooie projecten in onze gemeente.

“Ik kijk met veel plezier terug op de  prachtige projecten die gerealiseerd zijn. Denk aan het invoeren van het Jeugdcultuurfonds, muziekeducatie op scholen, taalstages, de inzet van het ANWB automaatje en de Fietsboot in Loosdrecht. Maar vooral het goede contact en de geweldige inzet van onze inwoners maakten mijn werk een feestje.”

Koppelaar

De laatste drie jaar was Hetty ook coördinator van vrijwilligersplatform De Appelboom. “Ik heb veel mensen geholpen aan vrijwilligerswerk en organisaties blij gemaakt met vrijwilligers. De koppelingen die ik maakte leidden vaak tot mooi resultaat.”

Een gouden combinatie

Wethouder Rosalie van Rijn: “De inzet van Hetty is voor onschatbare waarde geweest voor onze verenigingen, instellingen en organisaties. Ze wist mensen te enthousiasmeren en bracht mensen samen. Een gouden combinatie. Hetty, bedankt voor je inzet!”

De werkzaamheden van Hetty Kastelein worden voortgezet binnen het dorpenteam. Kijk voor de contactgegevens op www.wijdemeren.nl/dorpenbeleid.

dinsdag 30 maart 2021