Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij op grond van artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening het bestemmingsplan Plassengebied Loosdrecht 2013 hebben gewijzigd voor zover dat betrekking heeft op het perceel Nieuw-Loosdrechtsedijk 304a in Loosdrecht.

Het perceel Nieuw-Loosdrechtsedijk 304a is deels bestemd voor wonen en deels voor water. De regels voorzien in de mogelijkheid om met toepassing van de wijzigingsbevoegdheid:

  • de oeverlijn te verplaatsen;
  • een aanduiding maximaal aantal woningen 1 op te nemen in plaats van de aanduiding Woonschepenligplaats.

Aan de voorwaarden tot toepassing van de bevoegdheid wordt voldaan.

Ter inzage

Het wijzigingsplan en bijbehorende stukken liggen vanaf 26 april 2018 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis (afdeling fysiek domein op werkdagen van 08.30 tot 12.30 uur) aan de Rading 1 in Loosdrecht. 

Beroep

Tegen het vastgestelde wijzigingsplan kan gedurende bovengenoemde termijn beroep worden ingesteld door degene die kan aantonen redelijkerwijs niet in de gelegenheid te zijn geweest om tegen het ontwerpwijzigingsplan een zienswijze in te dienen. Het beroep moet worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Inwerkingtreding

Het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn. Als binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend bij de Voorzitter van genoemde afdeling, dan treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Bijlagen

  www.ruimtelijkeplannen.nl