Gemeente Wijdemeren - Vrijwilligersdag Wijdemeren

Bedankt voor jullie overweldigende belangstelling voor onze vrijwilligersdag. We zitten helemaal vol, wauw! We kijken uit naar dinsdag 28 november.

Bent u vrijwilliger in Wijdemeren? Kom naar onze Vrijwilligersdag!

Tussen 17.30 en 20.30 uur zijn vrijwilligers welkom in het gemeentehuis aan de Rading 1 in Loosdrecht voor een hapje, drankje en bedankje van burgemeester Ossel. 

Programma

De rode loper wordt uitgerold voor alle Wijdemeerse vrijwilligers. De raadzaal wordt omgetoverd in winterse sferen met warme chocolademelk, glühwein, erwtensoep en andere winterse hapjes, muziek en een kleine verrassing.

Vrijwilligers bedankt

Met de vrijwilligersdag willen college en raadsleden vrijwilligers bedanken voor hun inzet. De rollen zijn op deze avond daarom omgedraaid: college en raadsleden staan achter de bar, nemen jassen aan en serveren eten.

Wethouder Betske van Henten: “Het college is vaak aanwezig bij activiteiten die alleen mogelijk zijn dankzij vrijwilligers. Zoals bij scholen, kerken, muziek- en sportverenigingen, zorgcentra of in de natuur. We spreken altijd onze waardering uit. Nu kunnen we dat ook laten zien.” 

Vrijwilligerswerk college

De vrijwilligersdag is mede tot stand gekomen door gesprekken met vrijwilligers en door het vrijwilligerswerk van het college. “Er is een enorme verscheidenheid aan vrijwilligerswerk. Dat hebben we het afgelopen jaar zelf ervaren. Op elk terrein in de samenleving is vrijwilligerswerk belangrijk”, aldus de wethouder

Aanmelden

Vanwege overweldigende belangstelling is de ruimte vol en aanmelden helaas niet meer mogelijk.

woensdag 8 november 2017