Gemeente Wijdemeren - Vrijwilligersdag Wijdemeren

Wat was het twee jaar geleden een feest op het gemeentehuis! Dit jaar organiseren we  weer een vrijwilligersdag. Bent u erbij op donderdag 28 november?

Bent u vrijwilliger in Wijdemeren? Kom naar onze Vrijwilligersdag!

Tussen 17.30 en 21.00 uur is iedereen die vrijwilligerswerk doet in Wijdemeren van harte welkom in het clubhuis van de sportvereniging in ’s-Graveland voor een hapje en een drankje. Het clubhuis wordt voor de gelegenheid gehuld in winterse sferen met bijbehorende muziek, hapjes en drankjes.

Rollen omgedraaid

Neemt één van de raadsleden uw jas aan? Of krijgt u een drankje van één van de wethouders? Het zou zomaar kunnen. De rollen zijn tijdens de vrijwilligersdag namelijk omgedraaid: het college en de raadsleden willen met deze avond alle vrijwilligers van Wijdemeren graag bedanken voor hun inzet.

Tipjes van de sluier

Een paar tipjes van de sluier? U kunt kennismaken met de nieuwe burgemeester en er zijn complimentenmeisjes aanwezig. Wat de avond verder inhoudt blijft nog even een verrassing. Kleed u zich in ieder geval warm aan. Het belooft een gezellig winters feest te worden!

Aanmelden

Komt u ook? Meld u dan aan vóór zondag 24 november via dit aanmeldformulier. Vol is vol, dus wees er snel bij! Heeft u nog vragen? Dan kunt u deze stellen via vrijwilliger@wijdemeren.nl

dinsdag 19 november 2019