Gemeente Wijdemeren - Burgerzaken

Met ingang van 22 juni worden de aangepaste openingstijden opgeheven. Ook het online maken van een afspraak is dan weer mogelijk voor afspraken vanaf 6 juli.

Burgerzaken is vanaf 22 juni geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.30 uur tot 12.30 uur. Tevens zijn we maandagavond open van 16.30 uur tot 19.00 uur. De receptie is geopend op maandag van 8.30 uur - 19.00 uur, op dinsdag tot en met donderdag van 8.30 uur - 16.30 uur en op vrijdag van 8.30 uur - 12.30 uur. 

Per 22 juni is het  ook weer mogelijk om online een afspraak te maken. U kunt dan een afspraak inplannen met een datum vanaf 6 juli.

Graag wijzen wij u op de vragen uit de gezondheidscheck van de Rijksoverheid. Indien u een van de vragen met 'JA' heeft moeten beantwoorden, dan dient u de afspraak te annuleren en het bezoek uit te stellen.  

Coronamaatregelen

  • voor uw afspraak komt u zoveel mogelijk alleen of u maakt voor een gezin per persoon een afspraak
  • houd 1,5 tot 2 meter afstand van elkaar
  • betaal bij voorkeur met pin

Zo zorgen we er met elkaar voor dat de kans op het overdragen van het virus kleiner wordt.

Paspoort, ID en rijbewijs

U kunt op ieder moment een nieuw paspoort, identiteitskaart of rijbewijs aanvragen. Voor het ophalen van uw paspoort, identiteitskaart of rijbewijs kunt u tussen 8.30 uur en 15.30 uur terecht bij de receptie.