Vanaf dinsdag 2 april is de Bloklaan (N403) in Loenen aan de Vecht 2 weken afgesloten voor wegwerkzaamheden.

De weg is in de periode van dinsdag 2 april 05:00 uur tot en met zondag 14 april 22:00 uur afgesloten tussen de Cronenburgherbrug en de grens van de bebouwde kom. Tijdens de werkzaamheden wordt regulier onderhoud uitgevoerd om de weg in goede en veilige conditie te houden.

Afsluiting en omleiding

Om de werkzaamheden veilig uit te kunnen voeren, moet de weg worden afgesloten voor al het verkeer, met uitzondering van fietsers. Voor doorgaand autoverkeer wordt een omleidingsroute ingesteld via de N402 en de N201. Er worden verkeersregelaars ingezet om het verkeer in goede banen te leiden.

Fietsers kunnen tijdens de werkzaamheden gebruik maken van de N403 in doorgaande richting. In de eerste week worden fietsers over de rijbaan geleid, in de tweede week is het fietspad weer beschikbaar.

De Mijndensedijk en Oud Over zijn tijdens de gehele periode van werkzaamheden afgesloten ter hoogte van de N403 voor al het verkeer, waaronder ook fietsers. Omrijden kan via de N402 en de bruggen in Nieuwersluis en Loenen aan de Vecht.

Openbaar vervoer

Buslijn 121 rijdt normaal gesproken over de N403 tussen Hilversum en Mijdrecht. Tijdens de werkzaamheden volgt de buslijn de omleidingsroute en worden de haltes in Loosdrecht bediend door een pendelbus tussen halte Mijnden in Oud-Loosdrecht en Hilversum Station. De vertrektijden zijn te vinden via 9292.nl.

Meer informatie

Bekijk de website van de provincie Utrecht voor meer informatie. 

zaterdag 30 maart 2024