We hebben onze webpagina ‘Toekomst Wijdemeren’ vernieuwd! Bewoners, ondernemers en vertegenwoordigers van maatschappelijke organisaties kunnen voortdurend jullie vragen, opmerkingen en ideeën delen met de gemeente.

Waarom willen we eigenlijk fuseren? Wat houdt een fusie precies in? En zijn er andere mogelijkheden overwogen? Op deze vragen geven wij antwoord. We houden de webpagina 'Toekomst Wijdemeren' steeds up-to-date, mede dankzij jullie input als bewoners.

Planning

We verwachten dat het fusieproces afgerond is op 1 januari 2027. Op dit moment zijn we bezig met verkennen wat er allemaal mogelijk is. Voor de zomer willen we als gemeente beslissen met welke andere gemeente(n) we eventueel willen fuseren. Als dat lukt, werken we na de zomer aan een plan voor de herindeling.

Inbreng van bewoners

Via de website is het mogelijk om te reageren op het fusieproces. Heeft u vragen, opmerkingen of ideeën? Die kunt u kwijt via het contactformulier. Als we merken dat er veel dezelfde vragen binnenkomen, voegen we die toe aan een lijst met veelgestelde vragen.

woensdag 28 februari 2024