Maak je agenda vrij van 8 t/m 14 april, want dan organiseren we, samen met de Energiecoöperatie Wijdemeren, de Week van de Duurzaamheid!

Tijdens deze inspirerende week zijn er verschillende leuke en informatieve bijeenkomsten met als thema's; circulaire economie, brandveiligheid rondom de energietransitie, lokale voedselvoorziening en bloemrijke tuinen.

Kinderactiviteiten

Voor de kids zijn er ook leuke activiteiten gepland, zoals het maken van een aardappelklok, een satelliet op zonne-energie en een bezoek van Mad-Science!

Tegelwippen

En wilde u altijd al aan de slag met het vergroenen van uw tuin? Dan is het Wijdemeers Kampioenschap Tegelwippen een mooie gelegenheid om hier nu echt werk van te maken. Op 12, 13 en 14 april gaan we in de verschillende kernen zo veel mogelijk tegels verwijderen. Lever ze in en krijg er leuke planten voor terug:

  • Vrijdag 12 april van 10.00 tot 16.00 uur in Loosdrecht
  • Zaterdag 13 april van 10.00 tot 16.00 uur in Nederhorst den Berg
  • Zondag 14 april van 10.00 tot 16.00 uur in Kortenhoef 

Vergeet tot slot ook niet mee te doen met de fotowedstrijd waarbij u kans maakt op een mooie prijs. Meer weten? Houd de Facebookpagina van de Energiecoöperatie Wijdemeren en www.ecwijdemeren.nl in de gaten voor het volledige programma.

woensdag 27 maart 2024