Gemeente Wijdemeren - Denk mee over sport in Wijdemeren

De gemeente is gestart met het samenstellen van een sportakkoord. Een actieplan dat de toekomst van bewegend Wijdemeren mooier kan maken. Uw vereniging kan hierover meedenken op 31 januari tijdens een bijeenkomst bij S.V. 's-Graveland.

De inhoud van het actieplan wordt bepaald door zoveel mogelijk sport- en beweegaanbieders in Wijdemeren: van voetbalvereniging tot tennisclub en van fysiotherapeut tot zorginstelling. Heeft u een goed idee? Denk dan mee!

Bijeenkomst vrijdag 31 januari

De bijeenkomst is van 19.30 tot 21.30 uur, inloop vanaf 19.00 uur, bij S.V. 's-Graveland. Tijdens de bijeenkomst zoekt sportformateur Ine Klosters (foto) samen met u naar bestaande en nieuwe initiatieven en naar ambities en uitdagingen. Het actieplan heeft als thema vergrijzing, maar ook andere ideeën kunnen er in opgenomen worden.

Extra sportaanbod

Het sportakkoord is geen beleidsstuk. Het is een aanvulling op het huidige sportaanbod in Wijdemeren en een kans voor sportaanbieders om invulling te geven aan hun ambities. Er is dus ruimte voor nieuwe initiatieven naar eigen smaak én in eigen regie.

Meedenken? Neem dan contact op met sportformateur Ine Klosters via info@sportakkoordwijdemeren.nl. Meer informatie over de bijeenkomst volgt snel.

dinsdag 14 januari 2020