Gemeente Wijdemeren - Duurzame Dorpen in Actie

Duurzame Dorpen in Actie is op zoek naar duurzame doeners en creatieve denkers die met hun straat, dorp, school of vereniging stappen willen zetten naar een gasvrije toekomst.

Heeft u een idee om in uw dorp zo veel mogelijk energie te besparen? Gaat u een battle aan in de straat, op school of bij uw club of vereniging? Heeft u bijvoorbeeld het ultieme plan om voor alle huizen in uw straat de isolatie te organiseren? Of om een energiewerkplaats op school te creëren? Doe dan mee en misschien gaat u er vandoor met een startbudget om uw plannen werkelijkheid te maken.

Creatieve ontwerpsessie 

Op dinsdag 14 januari van 19.30 tot 22.00 uur organiseert de energiecooperatie een ontwerpsessie in het gemeentehuis. Heeft u een goed idee, maar heeft u hier nog wat hulp bij nodig? Kom dan naar de ontwerpsessie en werk uw idee samen met anderen uit tot een klinkend plan. We vormen op de avond zelf ontwerpteams en gaan aan de slag. Uiteraard kunt u ook met een eigen team komen. 

Prijzen

Breng voor vrijdag 28 februari 2020 een verrassend, vernieuwend en uitvoerbaar plan in en ding mee naar één van de mooie prijzen. Prijzen? Ja, er is een mooie prijzenpot te verdelen van maar liefst 2.500 euro (1e prijs), 1.500 euro (2e prijs) en 1.000 euro (3e prijs). Ga de uitdaging aan en maak uw dorp energiezuinig! 

Informatie of aanmeldingen: neem contact op met de energiecoöperatie via www.ECWijdemeren.nl of kijk op www.duurzamedorpeninactie.nl.  

maandag 30 december 2019