Gemeente Wijdemeren - Wij denken aan u

Deze week bereikte ons het verdrietige bericht dat er een inwoner van Wijdemeren is overleden aan de gevolgen van het coronavirus. Mijn medeleven gaat uit naar de familie en andere naasten.

De impact van het virus dringt na dit verdrietige bericht nog weer eens extra tot mij door. Veel inwoners hebben momenteel grote zorgen over familie, vrienden of anderen in hun directe omgeving. Laten we daarom juist nu naar elkaar omkijken en elkaar steunen.

Ook als college denken we natuurlijk aan de mensen die het momenteel moeilijk hebben. Mensen die zich zorgen maken over een opa in het verzorgingshuis, een alleenstaande zus in quarantaine of een hardwerkende tante in het ziekenhuis. Deze mensen willen we een hart onder de riem steken door ze een persoonlijke kaart te sturen. Want het coronavirus raakt ons allemaal. Op wat voor manier dan ook. Dus wat uw verhaal ook is: laat het ons weten.

Kent u iemand of bent u iemand die een hart onder de riem kan gebruiken? Mail dan zijn of haar naam, adres, postcode en woonplaats naar communicatie@wijdemeren.nl. Vertel daarbij kort waarom hij of zij een kaart verdient.

Ondertussen houdt u zich allemaal erg goed aan de geldende maatregelen. Zo is het paasweekend in Wijdemeren en in de regio goed verlopen. Hiervoor mijn complimenten! Blijf dit volhouden. Ook in de aankomende weken.

Houd moed, blijf gezond en steun elkaar.

Jan-Jaap de Kloet

Locoburgemeester Wijdemeren

NB We gaan zorgvuldig om met de adresgegevens en gebruiken deze niet voor andere doeleinden. De gegevens worden verwijderd aan het einde van deze actie.

Bekijk ook de laatste update van locoburgemeester Jan-Jaap de Kloet.

woensdag 22 april 2020