Gemeente Wijdemeren - Werk Oud-Loosdrechtsedijk en Kortenhoefsedijk start eerste kwartaal 2021

In het eerste kwartaal van 2021 starten de werkzaamheden aan twee belangrijke wegen in Wijdemeren. We gaan groot onderhoud uitvoeren aan een gedeelte van de Oud-Loosdrechtsedijk. Ook de reconstructie van de Kortenhoefsedijk komt in het eerste kwartaal van 2021 tot uitvoering.

Onderhoud Oud-Loosdrechtsedijk

Op de Oud-Loosdrechtsedijk gaan we het asfalt vernieuwen tussen de rotonde met de ’s-Gravelandsevaartweg en Bleekveld. Om het werk zo efficiënt en veilig mogelijk uit te voeren, zijn de weg en de fietspaden vanaf zondagavond 28 februari tot en met donderdag 4 maart om 17.00 uur gesloten voor al het verkeer. De omleidingsroute gaat via de provinciale weg N201. Deze planning is onder voorbehoud van gunstige weersomstandigheden. Wilt u op de hoogte blijven van de werkzaamheden? Download dan de app van aannemer KWS en volg het project Oud-Loosdrechtsedijk.

Reconstructie Kortenhoefsedijk

Ook op de Kortenhoefsedijk gaan we in het eerste kwartaal van 2021 aan de slag. Inmiddels is bekend dat aannemer Van Oostrum het project gaat uitvoeren. In het nieuwe jaar gaan zij aan de slag met de precieze planning. We brengen u hier uiteraard nog van op de hoogte. Meer weten over dit project? Kijk dan ook op www.wijdemeren.nl/Kortenhoefsedijk.

woensdag 23 december 2020