Gemeente Wijdemeren - Veilig sporten volgens de richtlijnen

Zoekt u een veilige sportactiviteit voor u of uw kind? Er worden langzamerhand weer sportactiviteiten opgestart waarbij rekening wordt gehouden met de huidige RIVM-richtlijnen.

Zo bieden verenigingen nieuwe of gratis activiteiten aan, of hebben ze activiteiten naar buiten verplaatst zodat ze kunnen voldoen aan alle coronarichtlijnen.

Veiligsporten.nu

Het platform www.veiligsporten.nu geeft een overzicht van die  sport- en beweegactiviteiten voor onder andere de gemeente Wijdemeren. Het aanbod op dit platform groeit nog dagelijks. Bent u  geen lid van een vereniging? Ook dan is dit een kans om weer in beweging te komen en kennis te maken met een nieuwe tak van sport.

Team Sportservice

Team Sportservice 't Gooi en gemeente Wijdemeren spannen zich gezamenlijk in om de opstart van sportactiviteiten zo goed en veilig mogelijk te laten verlopen. Heeft u vragen? Neem dan contact op met Robin van der Vliet via rvandervliet@teamsportservice.nl of kijk op www.teamsportservice.nl/gooi voor alle sportaanbieders in de gemeente Wijdemeren.

woensdag 17 juni 2020