Gemeente Wijdemeren - Gloeilamp eruit, LEDlamp erin

Uw huis duurzamer maken zit soms in kleine dingen. Heeft u bijvoorbeeld alle lampen in uw huis al vervangen door LEDlampen? Dus ook de peertjes op zolder en in de kelder. Nee? Doe dan mee met de actie Gloeilamp eruit, LEDlamp erin!

Lever uw gloeilampen in en ontvang een voucher van 50 euro voor LEDlampen. Zorg dat u er snel bij bent! Stuur voor 5 december 2020 een e-mail met uw naam en adres naar LEDactie@ECWijdemeren.nl.

De energiecoach komt dan bij u langs om de oude gloeilampen en spaarlampen op te halen en u verder te informeren over eenvoudige energiebesparende maatregelen die bijdragen aan CO2 reductie. Door uw gloeilampen en spaarlampen in te leveren bij een energiecoach voorkomt u dat ze bij het restafval terechtkomen. 

Regeling reductie energiegebruik

Deze actie wordt gefinancierd uit de regeling reductie energiegebruik (RRE). Een regeling die in het leven is geroepen om woningeigenaren te stimuleren tot kleine energiebesparende maatregelen in huis. Neem voor vragen of informatie contact op met de energiecoöperatie via www.ECWijdemeren.nl.

donderdag 19 november 2020