Gemeente Wijdemeren - Nationale Sportweek: welke sport gaat u ontdekken?

De Nationale Sportweek vindt plaats van vrijdag 18 tot en met zondag 27 september. Het thema: ‘Sport doet iets met je’. Een landelijk initiatief om Nederland meer in beweging te krijgen. Ook in Wijdemeren worden er diverse sportieve initiatieven georganiseerd.

Tijdens de Nationale Sportweek maakt Team Sportservice ‘t Gooi een koppeling tussen het basisonderwijs en de sport- en beweegaanbieders. Kinderen komen klassikaal in beweging door dagelijkse online workouts en clinics tijdens de gymlessen. Deze worden aangeboden in samenwerking met diverse sport- en beweegaanbieders. Zo maken kinderen kennis met een groot aanbod aan sporten zoals, tennis, dans, turnen, rope skipping, paardrijden, volleybal, scouting, korfbal en bootcamp.

'Ik neem je mee'

Het programma ‘Ik neem je mee’ houdt in dat ieder lid van de sport- en/of beweegaanbieder iemand mee mag meenemen die gratis kan deelnemen aan de activiteit. Bent u als sport- en beweegaanbieder nog niet aangehaakt, maar heeft u wel interesse? Stuur een e-mail naar rvandervliet@teamsportservice.nl.

AH Sportactie

Ook de Albert Heijn doet actief mee aan de Nationale Sportweek. Tussen 17 en 30 september ontvangt u bij aankoop van uw boodschappen, een sportvoucher die u kunt verzilveren bij een deelnemende sport- en beweegaanbieder. Sport- en beweegaanbieders kunnen zich inschrijven via https://clubbase.sport.nl.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Kijk op www.teamsportservice.nl/gooi of stuur een e-mail naar rvandervliet@teamsportservice.nl.

woensdag 9 september 2020