De werkzaamheden voor de herinrichting van de Nieuw-Loosdrechtsedijk gaan maandag 2 oktober weer van start. De dijk wordt dan in twee richtingen afgesloten. Deze afsluiting duurt naar verwachting tot eind november, afhankelijk van weer en andere onvoorziene omstandigheden.

De Nieuw-Loosdrechtsedijk wordt afgesloten tussen huisnummers 247 en 209, steeds in werkgebieden van maximaal 40 meter. Daarbuiten is tweerichtingsverkeer mogelijk. Woningen in het werkgebied blijven te voet bereikbaar. (Brom)fietsers, voetgangers én hulpdiensten kunnen het werk passeren.

Werk aan riolering

In oktober en november werkt aannemer KWS aan de riolering tussen nummers 247 tot 225. Deze eerste afsluiting duurt naar verwachting tot eind november. Dit is afhankelijk van het weer en andere onvoorziene omstandigheden. In december starten de voorbereiding voor werkzaamheden aan de recreatieboulevard (tussen huisnummers 209 en 225). Deze worden naar verwachting eind maart 2024 afgerond. 

KWS Bouwapp

Tijdens de afsluiting blijven woningen in het werkgebied blijven te voet bereikbaar. (Brom)fietsers, voetgangers én hulpdiensten kunnen het werk wel passeren. Ter plaatse van de volledige afsluiting zijn de werkgebieden maximaal 40 meter. Deze gebieden schuiven steeds op. Buiten deze werkgebieden is tweerichtingsverkeer mogelijk. Tijdens het kerstreces, van 23 december tot en met 7 januari, is de dijk twee weken open.

Inwoners kunnen goed op de hoogte blijven door de KWS-bouwapp te gebruiken. Bij afsluiting van inritten zorgt KWS voor communicatie op maat.

woensdag 27 september 2023