Gemeente Wijdemeren - Herinrichting park herdenkingsmonument Loosdrecht

In de zomer van 2019 is door Liander het gasverdeelstation achter het herdenkingsmonument in Loosdrecht vernieuwd. Voor deze werkzaamheden moest een groot deel van de oude beplanting worden verwijderd. Deze gelegenheid heeft gemeente Wijdemeren aangegrepen om het park in zijn geheel aan te pakken. Afgelopen periode hebben wij in samenwerking met stichting S.L.O.E.P. een ontwerp gemaakt voor de herinrichting van het park.

Planning

  • Na een succesvolle bewonersavond op 22 januari, is nu de startdatum bekend. Op maandag 24 februari gaat de herinrichting van start. De werkzaamheden nemen ongeveer vier tot zes weken in beslag.
  • Vrijdag 20 maart vindt er een herdenking plaats bij het monument. Als de werkzaamheden rond die tijd nog niet zijn afgerond, zorgen we ervoor dat het park er tijdens de herdenking netjes uitziet.
  • De vaste planten worden in de week voor de Nationale Dodenherdenking (4 mei) geplaatst.

Meer informatie 

Meer weten

Voor vragen over dit project kunt u contact opnemen met de heer J. Kuijer via onderstaand contactformulier, of op nummer 14035.

Om uw vraag in behandeling te nemen vragen wij u vriendelijk uw adresgegevens in te voeren. De velden met een * zijn verplicht.