Gemeente Wijdemeren - Herinrichting parkje herdenkingsmonument Loosdrecht

In de zomer van 2019 is door Liander het gasverdeelstation vernieuwd. Voor deze werkzaamheden moest een groot deel van de oude beplanting worden verwijderd. Deze gelegenheid heeft gemeente Wijdemeren aangegrepen om het park in zijn geheel aan te pakken.

Afgelopen periode hebben wij in samenwerking met stichting S.L.O.E.P. een ontwerp gemaakt voor de herinrichting van het park.

Bewonersavond 22 januari 2020

Woensdag 22 januari nodigen wij u uit voor de presentatie van het plan van de herinrichting van het park rond het herdenkingsmonument naast Nieuw-Loosdrechtsedijk 1.

Op de bewonersavond zullen alle kaders en uitgangspunten die van toepassing zijn op de planvorming van de herinrichting toegelicht worden.

Vanaf 19:15 uur bent u van harte welkom. Om 19:30 uur start de presentatie. Er zal ook gelegenheid zijn tot het stellen van vragen en het doen van suggesties.

Planning

De komende maanden wordt het park rond het herdenkingsmonument opnieuw ingericht zodat op 4 mei 2020 in een vernieuwd park kan worden herdacht.

Meer informatie 

Nieuwsbrief 1, januari 2020

Meer weten

Voor vragen over dit project kunt u contact opnemen met de heer J. Kuijer via onderstaand contactformulier, of op nummer 14035.

Om uw vraag in behandeling te nemen vragen wij u vriendelijk uw adresgegevens in te voeren. De velden met een * zijn verplicht.