Wijdemeren is de grootste en meest waterrijke gemeente van de regio Gooi & Vecht. Maar niet alleen het water maakt een bezoek aan de gemeente Wijdemeren de moeite waard.

U kunt wandelen en fietsen door het Loosdrechts Plassengebied, u kunt een sloep of kano huren of u geniet tijdens het suppen van de zonsondergang! In ’s-Graveland vind u de mooiste landhuizen en in Kortenhoef ziet u met eigen ogen waarom beroemde schilders zo graag het idyllische landschap wilden vastleggen op het doek!

Daarnaast zijn er genoeg knusse restaurants en cafés waar u de tijd kunt vergeten! Wijdemeren biedt toeristische en recreatieve mogelijkheden voor jong en oud, voor ervaren en onervaren. Laat u verrassen door de veelzijdigheid van onze regio!

Voor alle informatie over recreatie en toerisme over Wijdemeren en de regio Gooi & Vecht verwijzen we u graag naar www.visitgooivecht.nl.

Voor alle informatie over recreatie en toerisme in het Loosdrechts Plassengebied verwijzen we u naar www.loosdrechtsplassengebied.nl.

Tot snel in het leukste recreatiegebied van Holland!

Visit Gooi & Vecht | @VisitGooiVecht                                      Loosdrechtsplassengebied