Gemeente Wijdemeren - Van Breelaan

De gemeente Wijdemeren wil de openbare ruimte van de bestaande woonwijk Van Breelaan e.o.* opknappen. We gaan de bestrating en groenvoorziening vernieuwen. Daarnaast wordt het rioleringsstelsel aangepast.

Het betreft de volgende straten:

  • Elisabeth de Walélaan;
  • Van Breelaan;
  • Barthold Ingellaan;
  • Van Blarcumlaan;
  • Stichtse Kade (tussen het Stichts End en de Barthold Ingellaan);
  • Stichtse Kade (tussen de Barthold Ingellaan en de appendix: Stichtse Kade 22-30).

Praat mee

In de digitale omgeving 'Praat mee' konden de bewoners hun aandachtspunten en mening geven. Hierop zijn 51 reacties binnen gekomen. Indien mogelijk verwerken wij deze aandachtspunten in het ontwerp voor de wijk. Begin mei kunt u het ontwerp bekijken in de digitale omgeving Praat mee. Op deze kaart kunt u eenvoudig uw mening geven.

Schetsen

Het middenpleintje van de Van Breelaan en de Van Blarcumlaan willen we graag opwaarderen. Daarom hebben we stedenbouwkundig architect Tom Bullens gevraagd om ideeën te schetsen. Ook voor de straten hebben we twee schetsen gemaakt om te laten zien wat er mogelijk is.

Meer weten

Wilt u op de hoogte blijven van de voortgang van het project? Abonneert u zich dan op de digitale nieuwsbrief. Deze versturen we tijdens de voorbereiding en uitvoering van het werk. U kunt zich abonneren via het onderstaande contactformulier.

Heeft u nog vragen? Dan kunt u contact opnemen met de mevrouw M. Holleman van de afdeling Projecten via het onderstaande contactformulier of telefoonnummer 14 035.

Om uw vraag in behandeling te nemen vragen wij u vriendelijk uw adresgegevens in te voeren. De velden met een * zijn verplicht.