Wilt u graag sporten of deelnemen aan een culturele activiteit maar heeft u niet genoeg geld? Dan kunt u bij het Volwassenenfonds een vergoeding aanvragen.

Deze vergoeding krijgt u dan van het Volwassenenfonds Sport & Cultuur. De vergoeding is bedoelt voor contributie of lesgeld. Soms ook voor spullen zoals kleding, schoenen of de huur van een instrument. Voor sport is per persoon elk jaar maximaal een bedrag beschikbaar van € 225, voor cultuur is dat maximaal € 400.

Vergoeding aanvragen via intermediair

Ga op zoek naar een contactpersoon van het Volwassenenfonds. Deze vindt u via 'intermediairs' op de website van het Volwassenenfonds

Maak een afspraak met de intermediair, ontdek of u in aanmerking komt voor een vergoeding vanuit het fonds en zo ja: bespreek aan welke activiteit u graag wilt meedoen.

De intermediair doet daarna een aanvraag bij het Volwassenenfonds.

Na ongeveer drie weken hoort u of de aanvraag is goedgekeurd.

Meld u nu aan bij de sportclub, buurthuis of andere plek waar de sport- of culturele activiteit plaatsvindt.

Meer informatie

Wilt u meer weten over wat het Volwassenenfonds Sport & Cultuur allemaal voor u kan doen? Kijk dan op de website van het Volwassenenfonds of neem contact op met de intermediair in uw omgeving. Voor vragen over intermediairs en organisaties kunt u contact opnemen met Eva Stam van Team Sportservice via estam@teamsportservice.nl of 06- 17 26 71 76.