Gemeente Wijdemeren - Online afspraak maken

De gemeente Wijdemeren werkt uitsluitend op afspraak. Voor uw afspraak komt u zoveel mogelijk alleen of u maakt voor een gezin per persoon een afspraak. In verband met de coronamaatregelen het volgende: Was vaak en goed uw handen, 1,5 meter blijft een veilige afstand, schud geen handen, blijf thuis bij klachten en laat u testen. Betaal bij voorkeur met pin. Zo zorgen we er met elkaar voor dat de kans op het overdragen van het virus klein blijft.

Voor burgerzaken kunt u direct een afspraak maken. Voor andere zaken kunt u een formulier invullen om een afspraak aan te vragen. Als u het onderwerp aanklikt, komt u bij de omschrijving van het product terecht. Onder de tab 'Aanvragen' kunt u klikken op 'Maak online een afspraak'. Staat uw onderwerp hier niet bij? Neem dan contact met ons op.

Bent u benieuwd hoe wij omgaan met uw gegevens? Bekijk dan onze privacyverklaring.

Aanvraagformulier afspraak

Formulier ingevuld? De betrokken ambtenaar belt u zo snel mogelijk terug. Vult u wel de beste terugbeltijden in?

Dag van de afspraak

Heeft u een mondkapje bij u? Wij vragen u deze te dragen in het gemeentehuis. Op het tijdstip van de afspraak kunt u op de informatiezuil bij de receptie aangeven waar u voor komt. U ziet dan wat u precies moet doen.

Neemt u de juiste papieren en informatie mee naar uw afspraak?

Bouwen en verbouwen

Geboorte, adoptie, overlijden

Huwelijk, scheiden, naamgebruik

Klacht, melding, bezwaar

Paspoort, rijbewijs en uittreksels

Wonen