Gemeente Wijdemeren - Dorpenbeleid

Eind 2019 organiseerde de gemeente vijf dorpsavonden als onderdeel van het nieuwe dorpenbeleid. Vanwege de coronamaatregelen zijn de avonden in 2021 digitaal opgepakt.

In de tussenliggende (corona)periode zaten we niet stil en werden al plannen en ideeën uitgevoerd die waren opgehaald tijdens de eerste dorpsavonden. 

Dorpsavonden 2021

Dorpsavonden 2019

Tijdens de eerste dorpsavonden schetsten we een beeld van wat er de komende jaren op ons als gemeente én op u als inwoner afkomt en hoe we daar samen aan willen werken. De thema’s waren: duurzaamheid, fysieke leefomgeving, sociaal leefklimaat en het DOP (DorpsOntwikkelingsPlan):

Hoe bereik ik de dorpscoördinatoren?

  • Bas Immerzeel is het aanspreekpunt voor inwoners uit Nederhorst den Berg, Nieuw-Loosdrecht en Breukeleveen. Hij is te bereiken via telefoonnummer 06 525 809 22 of b.immerzeel@wijdemeren.nl
  • Saskia Hille is het aanspreekpunt voor Ankeveen, Kortenhoef, ’s-Graveland en Oud-Loosdrecht. Zij is te bereiken via (06) 41 33 55 78 of s.hille@wijdemeren.nl.

Wilt u meedenken?

Vul dan het onderstaande contactformulier in.

Om uw vraag in behandeling te nemen vragen wij u vriendelijk uw adresgegevens in te voeren. De velden met een * zijn verplicht.