Wijdemeren gebruikt social media om met u te communiceren. Via onze kanalen houden we u op de hoogte van wat er speelt in onze gemeente. Ook kunt u reacties achterlaten of vragen stellen. We geven zo snel mogelijk een reactie op uw vraag. 

De gemeente Wijdemeren is actief op:

Huisregels op social media

Om ervoor te zorgen dat onze social mediakanalen een vriendelijke, informatieve en respectvolle plek blijven, hebben we een aantal huisregels opgesteld. We vragen u om deze regels te respecteren en te volgen.

  • Respecteer elkaar en elkaars mening en reageer op een fatsoenlijke manier op ons en op elkaar.
  • Plaats geen gewelddadige of discriminerende berichten/afbeeldingen of berichten/afbeeldingen waardoor iemand zich  beledigd, bedreigd of beschuldigd kan voelen.
  • Blijf ‘on topic’. Zorg dat uw reactie iets te maken heeft met het onderwerp waarop u reageert. Val ook niet in herhaling in reacties op discussies.
  • Respecteer elkaars privacy. Plaats geen persoonlijke informatie zoals telefoonnummers, foto’s of mailadressen.
  • Het gebruiken van reacties voor politieke doelen (zoals promotie voor politieke partijen of raadsleden voor partijprogramma’s) is niet toegestaan.

De gemeente heeft het recht om het plaatsen van reacties onder posts uit te zetten. Reacties die niet voldoen aan onze huisregels, kunnen worden verwijderd. Bij meerdere overtredingen sturen we een persoonlijke waarschuwing en wijzen we op de huisregels. Als wij geen verbetering zien, wordt een account geblokkeerd.