Gemeente Wijdemeren - Kortenhoefsedijk

De gemeente gaat de Kortenhoefsedijk opnieuw in te richten. De werkzaamheden starten in het eerste kwartaal van 2021.

Wegafsluiting

De herinrichting vindt plaats op het gedeelte van de N201 tot de Kattenbrug. De werkzaamheden omvatten een reconstructie van de rijbaan, aanleg van persriool en onderhoud aan damwanden.

Voorbereiding werkzaamheden

In november heeft civiele aannemer Van Oostrum  Westbroek B.V. de aanbesteding van het werk gewonnen. Van week 52 tot en met week 4 bereiden zij het werk voor. Bewoners ontvangen hierover een bewonersbrief. 

Ook heeft de gemeente aan de Hanselman Groep de opdracht gegeven om in de eerste weken van 2021 een bouwkundige opname te doen van de aanliggende panden en bouwwerken. Bewoners en/of eigenaren zullen door Hanselman Groep benaderd worden met een bewonersbrief voor het opnemen van hun pand. Heeft u hier vragen over dan kunt u contact opnemen met de Hanselman Groep of de gemeente.

Omleidingsroute

Tijdens de werkzaamheden geldt er een omleidingsroute. De omleidingsroute voor het zuidelijke gedeelte van de Kortenhoefsedijk gaat via de Vreelandseweg , Zuidereinde en de Kerklaan. Vanaf de noordzijde van de Kortenhoefsedijk gaat de omleidingsroute via de Kerklaan, Zuidereinde en de Vreelandseweg. Bekijk ook het kaartje met de omleidingsroute hieronder.

Zie ook

Meer weten

De voortgang van het project kunt u volgen via de nieuwsbrieven die op deze pagina staan. U kunt deze nieuwsbrief ook digitaal ontvangen. U dient zich hiervoor aan te melden via het onderstaande contactformulier.

Heeft u nog vragen? Dan kunt u via het onderstaande contactformulier contact opnemen met de heer H. Loman van de afdeling Projecten.

12-06-2020

Om uw vraag in behandeling te nemen vragen wij u vriendelijk uw adresgegevens in te voeren. De velden met een * zijn verplicht.