De gemeente Wijdemeren gaat de openbare ruimte in de Laan van Eikenrode en de Meidoornlaan opknappen. De weg, de stoepen en het groen worden vernieuwd.

Het gaat over het deel van de Laan van Eikenrode en de Meidoornlaan waar nu een tijdelijk wegdek is aangebracht.

Waarom vervangen?

In 2019 is de Eikenlaan en omgeving opnieuw ingericht. Ook in uw straat is toen noodzakelijk werk uitgevoerd aan het riool. De weg zelf is toen nog niet vervangen, deze tijdelijke noodbestrating in een deel van de Laan van Eikenrode en de Meidoornlaan gaan we deze zomer vernieuwen.

Wij zijn benieuwd naar uw mening!

Wij vinden het belangrijk om u te betrekken bij de inrichting van uw straat. We zijn benieuwd naar uw ideeën en suggesties. Het voorlopig ontwerp sluit aan op de inrichting van de Eikenlaan. U kunt het voorlopig ontwerp hieronder bekijken. Daarnaast is het ook mogelijk om de tekeningen te bekijken in de sporthal Eikenrode.

Hoe nu verder?

U kunt u reactie geven tot en met 8 april. U kunt dit doen door het formulier onderaan deze pagina in te vullen of door een brief te sturen. Een samenvatting van alle reacties plaatsen we op de website. Wij geven hierbij aan welke ideeën wel en welke niet meegenomen kunnen worden in het definitieve ontwerp. Over de voortgang wordt u geïnformeerd per brief. Ons doel is om de uitvoering te plannen tijdens de zomervakantie van de school. Na het werk aan de weg en de stoepen worden de nieuwe planten en bomen geplaatst. Wilt u meedenken over de keuze voor de nieuwe planten en bomen? Laat dit dan ook aan ons weten door het onderstaande contactformulier in te vullen.

Meer informatie

Meer weten?

Heeft u nog vragen? Dan kunt u contact opnemen met Ine Middag van team Projecten via het onderstaande contactformulier of telefoonnummer 14 035

Om uw vraag in behandeling te nemen vragen wij u vriendelijk uw adresgegevens in te voeren. De velden met een * zijn verplicht.