Gemeente Wijdemeren - Denk mee over verkeer en vervoer

We vinden het belangrijk dat u in een veilige en prettige leefomgeving woont. Daarbij hoort een goed netwerk voor verkeer en vervoer. Daarom werken we aan een mobiliteitsplan. Denkt u met ons mee? Wat zijn de grootste verkeersknelpunten in onze kernen?  Welke suggesties heeft u om de kernen nog veiliger of beter bereikbaar te maken? Laat het ons weten!

Op een digitale kaart kunt u tot en met maandag 3 februari uw ideeën over het verkeer invullen. Dit kunnen suggesties of knelpunten zijn voor fietsers, wandelaars of gemotoriseerd verkeer. Het kan gaan over bestaande wegen, maar het kan bijvoorbeeld ook een idee zijn voor een nieuwe route of een aangepaste snelheid. 

Geef suggesties door op de digitale kaart

Knelpuntenkaart

We hopen op veel nieuwe ideeën. Ideeën waar we zelf nog niet aan gedacht hebben. Na afloop kijken we welke suggesties de meeste kans van slagen hebben en wat de grootste knelpunten zijn. De suggesties en knelpunten voegen we toe aan een knelpuntenkaart waarop ook de ideeën van de verkeerskundigen staan. Het totaalbeeld van de huidige verkeerssituatie én de verwachte ontwikkelingen zijn het vertrekpunt voor het maken van het mobiliteitsplan. Bekijk ook de projectpagina over het mobiliteitsplan.

Geef suggesties door op de digitale kaart

dinsdag 14 januari 2020