Gemeente Wijdemeren - NederVecht

Van zomers avondrood boven groene landerijen tot vorst op het nabijgelegen water. Voorbeelden van al het moois dat de verschillende jaargetijden bieden. Op de vrije kavels in NederVecht, komt deze beleving tot uiting. In de nabijheid van het water laat de omgeving ieder seizoen haar veranderende natuurpracht zien.

Nedervecht

Kavels

Het project Nedervecht ligt aan de zuidzijde van Nederhorst den Berg. Er komen uiteindelijk circa 180 woningen, sportvoorzieningen en een kinderopvang. Naast projectmatige woningbouw van Lithos Bouw & Ontwikkeling biedt deze locatie ook ruimte voor 25 vrije kavels. De kavels bevinden zich aan de Vreelandseweg en de hoek om aan het Boezemkanaal op de locatie van het voormalige voetbalcomplex.

Laat uw fantasie de vrije loop, want de ruime kavels zijn welstandsvrij! Er zijn kavelpaspoorten beschikbaar met de oppervlakte, het bouwvlak en de bouwregels, maar verder betekent ‘architectuurvrij’ dat voor deze kavels geen welstandscriteria gelden. U kunt dus naar eigen ontwerp een droomhuis laten ontwerpen en realiseren.

Meer weten?

U kunt contact opnemen met projectleider Marco Endlich via 14 035, 06 29 590 083 of onderstaand contactformulier.

Voor meer informatie over de kavels en beschikbaarheid kijkt u op www.nedervecht-kavels.nl of neem contact op met marketingmanager Suzanne van Harten via 06 15 60 29 61. 

Om uw vraag in behandeling te nemen vragen wij u vriendelijk uw adresgegevens in te voeren. De velden met een * zijn verplicht.