Gemeente Wijdemeren - Sociaal Wijkteam

Heeft u meerdere vragen over of problemen met zorg, welzijn, opvoeden, opgroeien, werk of inkomen?

Dan zoekt het Sociaal Wijkteam samen met u naar oplossingen. Zo dicht mogelijk in de buurt, met hulp van familie en vrienden. Is er professionele hulp nodig? Dan kijken we samen welke hulp bij u past. De regie ligt altijd bij u. 

Maak kennis met het Sociaal Wijkteam

Hoe werkt het Sociaal Wijkteam

  1. Vraag. Heeft u meerdere persoonlijke vragen of problemen? Of maakt u zich zorgen over een ander? Neem contact op en vraag naar een medewerker van het Sociaal Wijkteam via telefoonnummer 14035.
  2. Contact. U krijgt een medewerker aan de telefoon. Als het nodig is, maken we een afspraak voor een persoonlijk gesprek.
  3. Gesprek. Samen met mensen die voor u belangrijk zijn gaan we in gesprek. We kijken samen naar mogelijke oplossingen. En wat uw familie, vrienden of buren daarin kunnen betekenen.
  4. Plan. Samen maken we een ondersteuningsplan. Als dat nodig is, krijgt u een verwijzing voor professionele hulp.
  5. Actie. Het ondersteuningsplan wordt uitgevoerd door u en door degenen die daar voor nodig zijn.
  6. En verder: Dit bespreekt u verder met één van onze medewerkers.

Hulp van het Sociaal Wijkteam 

U kunt bellen naar telefoonnummer 14035 (zonder kengetal) of onderstaand contactformulier invullen. Dit is een voorziening van de gemeente en kost geen geld.

Privacy, klachten en gedragscode

Lees meer over de gedragscode van de gemeente, hoe sociale wijkteams omgaan met uw privacy en hoe u klachten kunt doorgeven:

Om uw vraag in behandeling te nemen vragen wij u vriendelijk uw adresgegevens in te voeren. De velden met een * zijn verplicht.