Heeft u of uw (sport)vereniging of stichting een goed idee voor een project of activiteit in gemeente Wijdemeren? Dan kunt u mogelijk subsidie krijgen.

Het gaat om bijvoorbeeld: 

  • Sport-, muziek- en zangactiviteiten voor inwoners uit Wijdemeren
  • Activiteiten op het gebied van kunst, cultuur en historie voor inwoners uit Wijdemeren
  • Activiteiten en projecten die bijdragen aan het welzijn en de gezondheid van inwoners uit Wijdemeren

U kunt voor 1 juni een aanvraag opsturen voor een jaarlijkse subsidie.

U kunt voor 1 juni een aanvraag opsturen voor een meerjaarlijkse subsidie.

U kunt op twee momenten een aanvraag opsturen voor een éénmalige activiteit of project: voor 1 mei of 1 oktober. Klik op de blauwe balken voor meer informatie over de verschillende soorten subsidies.

Incidentele subsidie

Heeft u een idee voor een éénmalige activiteit of een project? Dan kunt u een incidentele subsidie aanvragen tot een maximaal bedrag van €1.500,- . Incidentele subsidie kan slechts één keer voor dezelfde activiteit worden toegekend. De aanvraag moet voor 1 mei of voor 1 oktober ingediend zijn en bestaat uit de volgende formulieren:

Aanvraagformulier incidentele subsidie

Welzijnssubsidie

Wilt u subsidie aanvragen voor activiteiten die u ieder jaar organiseert of die structureel plaatsvinden? Dan kunt u welzijnssubsidie aanvragen. Vraag de subsidie voor 1 juni 2021 aan om subsidie voor 2022 te krijgen. 

Heeft u nog vragen? Zijn er nog onduidelijkheden? Dan kunt u altijd contact opnemen met de afdeling Sociaal Domein via telefoonnummer 14 035.